Selecteer een pagina
Informatie

Vrouwenpolder

Het strand Het strand telt drie paviljoens waar u snacks, koffie, ijs en gekoelde dranken kunt kopen, deze staan verspreid over het hele strand. Ook wordt er op het strand aan uw veiligheid gedacht. Er zijn drie EHBO posten en de strandwacht houdt alles in en om het water nauwlettend in de gaten. De reddingsboot en waterscooter staan paraat. Het strand wordt schoongehouden door de Stichting Strandexploitatie. Dagelijks zetten deze mensen zich in voor een mooi en schoon strand, schone toiletten en lege prullenbakken. Over de gehele lengte van het strand liggen loopplanken zodat u makkelijk met uw kinderwagen of bolderkar naar uw strandhuisje kan rijden. De planken liggen ongeveer 5 à 6 meter van uw hokje vandaan. De breedte van uw hokje t/m de planken is van u als huurder van het strandhuisje; u bent tijdelijk de trotse bezitter van een paar vierkante meter Zeeuwse kust!

Bereikbaarheid

Het strand van Vrouwenpolder is met de auto prima bereikbaar. Onderaan de duinen kunt u tegen vergoeding parkeren bij de overgang. Ook de fietsende strandganger is het gemakkelijk gemaakt; bij de overgangen van de strandpaviljoenen Breezand en de Zandput kunt u met de fiets tot op de overgang rijden, waar u bovenaan uw fiets kosteloos kunt stallen. Seizoen Onze strandhuisjes worden geplaatst begin mei en blijven staan tot begin september.

Tot slot nog een paar strandtips :

  • Bij afgaand water is er een sterke stroom naar zee. Blijf dan dicht bij de kant. Wordt u door de stroom meegetrokken, probeer dan schuin naar de kant de zwemmen met de stroom mee.
  • Wees voorzichtig met drijvende voorwerpen als luchtbedden, bootjes en zwembanden.
  • Kom niet te dicht bij paalhoofden, pieren en andere obstakels.
  • Laat uw kinderen niet zonder toezicht bij de waterkant.
  • Zijn er herkenningstekens op het strandvlak, maak uw kinderen er attent op. i.v.m. verdwalen.

Sleuteloverdracht De sleutel kunt u ophalen bij Strandhuisverhuurbedrijf Geertse, in het dorp Vrouwenpolder. Openingstijden staan onderaan pagina.